[smartslider2 slider=”3″]

EXCELENTA
RENUME MONDIAL

Sirio Agri aduce cu mandrie in Romania:

 • Marci de reputatie mondiala.
 • Nume istorice recunoscute pe piata pentru calitatea ridicata si tehnologia avansata ideale pentru cei mai pretentiosi si experti utilizatori.
 • Istorii bogate
 • Calitate exceptionala
 • Recunoastere internationala
 • Excelenta internationala
 • Echipamente si instalatii de cea mai mare valoare

Producatorii nostri in cifre:

 • Argo Tractors: Peste 24.000 tractoare, de la 22 pana la peste 200 CP, in 4 si 6 cilindri
 • Irrifrance: lider European, cu o cota de piata estimata la 42%, din 1960
 • Palazzani: din 1935 fiecare masina este considerata o „piesa unica” proiectata si construita pentru satisfactia clientilor

EXPERIENTA SOLIDA
PRACTICA BOGATA

 • O echipa solida, instruita, dedicata, durabila, ce cumuleaza energia si forta de lucru a peste 120 de indivizi.
 • Peste 10 ani de experienta pe piata de constructii din Romania, Moldova si Bulgaria.
 • Peste 2.000 de echipamente vandute.
 • Peste 1.500 de clienti in toata tara.
 • Peste 30 de parteneriate cu producatori din intreaga lumea, din toate sectoarele ne-au oferit o intelegere esentiala si cuprinzatoare si ne-au pregatit pentru o cauza noua si un obiectiv ales, acela de a sustine dezvoltarea agriculturii romanesti.
 • Si nu oricum, ci la cel mai inalt nivel de calitate, performanta si eficienta, pe masura agricultorilor din Romania, a nazuintelor si asteptarilor lor.

SERVICE IMBATABIL
EXPERIENTA CLIENT EXCELENTA

Experienta si aprecierea clientilor sunt masura noastra de calitate.

Dupa mai bine de 10 ani de prezenta activa pe piata de echipamente din Romania, ne mandrim ca suntem imbatabili in a raspunde solicitarilor clientilor in momentele dificile.

Echipa noastra de service intretine o experienta client excelenta, gratie abordarii serioase, de incredere si raspunsului rapid.

Specialistii nostri se asigura ca piesele de schimb, componentele si accesoriile respecta cele mai riguroase standarde si sunt disponibile in cel mai scurt timp posibil, pentru timpi minimi de nefunctionare. Tehnicienii si inginerii de service sunt instruiti si testati periodic si dispun de 20 de unitati mobile pentru un timp maxim de raspuns de 24 de ore, 7 zile pe saptamana, oriunde in tara. Fiecare unitate mobila de service asigura diagnostic computerizat, interventie si reparatie in locatia clientului.

Pentru reparatiile complexe, imposibil de adresat pe teren, punem la dispozitia clientilor 2 unitati fixe de service, in Bucuresti si Timisoara, dotate cu echipamente de ultima tehnologie.

Fiecare corectie efectuata este garantia ca nu se va mai intampla inca odata.

INIMA de AGRICULTORI
SPIRIT de ANTREPRENORI

Pentru ca nu am crescut cu asfaltul sub picioare si pentru ca stim cum se aud lanurile de grau vara, dar in acelasi timp am invatat importanta calitatii in toate fazele ciclului de productie si stim ca productivitatea e vitala, si pentru ca mai stim ca cea mai gustoasa rosie e cea romaneasca si nicio paine nu miroase mai bine ca a noastra (si nu o spunem numai noi, ci si strainii care ne-au trecut pragul), am ales sa sustinem agricultura romaneasca cum stim mai bine – oferind agricultorilor nostri echipamente de top, de calitate si eficienta de talie mondiala, confirmate in zeci de ani de istorie, in intreaga lume.

Pentru ca suntem de parere ca nu cunostintele lipsesc din agricultura romaneasca – chiar dimpotriva, ci tehnologizarea este cea care poate fi optimizata.

Pentru ca suntem de parere ca tainele campenesti transmise din tata-n fiu sunt un nucleu de o valoare nemasurata si nu trebuie doar prezervate si continuate, ci si sustinute si integrate proceselor moderne de productie pentru a putea dura peste timp si a pastra avantajul unicitatii, am vrut sa ne aducem contributia oferind agricultorilor nostri accesul la tehnologii de varf, alese cu grija si strictete dintr-o plaja selecta, in urma unui proces instruit si minutios.

Si deoarece consideram ca «Produs in Romania» are cel mai bun gust – mai bun, noi n-am gustat niciunde – si pentru ca cea mai mare satisfactie a noastra e sa fim parte activa si sa ne aducem contributia la produsul final, punem in slujba agricultorilor nostri o experienta solida si-o practica bogata, acumulate peste ani.

Si, pentru ca, daca exista ceva mai bun decat «Produs in Romania», atunci acela este «Produs doar in Romania» si este o incantare sa putem spune ca avem si noi aportul nostru.