Service
 

Noi, la Sirio Agri, accentuam cu hotarare importanta plasarii clientului in centrul tuturor intreprinderilor noastre. Suntem in permanenta aproape de clientii nostri, ceea ce ne permite sa fim bine informati asupra conditiilor lor de lucru.

Practica noastra presupune sa fim mereu implicati si sa gasim solutii prin colaborarea activa cu clientii nostri, astfel incat sa intelegem si sa satisfacem cat mai bine cerintele fiecaruia.

Sirio Agri activeaza in parteneriat cu importatori si dealeri din intreaga lume pentru a garanta un service profesional, demn de incredere si pentru a oferi suport clientilor nostri pentru toata gama de echipamente.

Tehnicienii nostri sunt in permanenta pe teren, pentru a oferi suport imediat chiar si pentru solicitari si intrebari mai specifice.

Instruirea profesionala in ABC-ul service-ului este unul dintre cele mai importante servicii pe care Sirio Agri le pune la dispozitia partenerilor sai. Folosind sisteme GPS si programe electronice de diagnostic cu performante avansate, sustinem la nivele ridicate calitatea, capacitatea si confortul de lucru ale clientilor nostri.

 

Piese de schimb
originale

Consideram fiecare vanzare pe care o facem ca fiind inceputul unei relatii pe termen lung. Garantam clientilor nostri piese de schimb de mare calitate si o cunoastere amanuntita a echipamentului pentru a asigura functionarea optima a fiecarui echipament.

Piesele noastre de schimb originale sunt proiectate si construite pentru o functionare fiabila, sigura si optima a echipamentului si ofera, in acelasi timp, un cost redus al duratei de viata.

Standardele ridicate de calitate sunt atinse gratie metodelor inovative si proceselor patentate de productie.

Pentru a veni in intampinarea partenerilor nostri, punem la dispozitia acestora si un sistem eficient de distributie a pieselor de schimb.

  • Operational 12 ore pe zi, 365 de zile pe an
  • Piesele sunt gata de livrare in 2 ore de la primirea comenzii
  • Comenzi uzuale pana la ora 7:00 pm, de luni pana vineri
  • Comenzi urgente disponibile 24/7 (1 euro/km)
 

Piese de uzura
autentice

Cand cumparati piese de uzura autentice de la Sirio Agri, puteti fi sigur ca primiti cea mai buna calitate disponibilla. Piesele de uzura originale de la Sirio Agri incorporeaza aceleasi standarde ridicate ca si echipamentele noastre in ceea ce priveste: calitatea, siguranta si timpul de uzura. Piesele sunt proiectate pentru o functionare optima in cadrul echipamentului si doar aceste piese AUTENTICE garanteaza o potrivire si o rezistenta optime.